Overheid projecten

Concepts & Images heeft diverse raadzalen getransformeerd tot sfeervolle ruimtes. Van monumentale panden en moderne gebouwen zijn ontwerpen gemaakt. We hebben zelf het meubilair ontworpen en laten realiseren waardoor unieke interieurs zijn ontstaan. Alle elementen worden op elkaar afgestemd. Wand, vloer, plafond en interieur vormen een prachtig geheel.
Doordat wij heel direct samenwerken met adviseurs voor beeld en geluid kan er vanaf het begin overleg plaats vinden. Er zullen zich bij de realisatie dan ook geen verrassingen voordoen die niet eerder waren voorzien.
Onze ervaringen bij de overheid;
• gemeente Arnhem (jong monument); ontvangsthal en trouwzaal
• gemeente Simpelveld; raadzaal
• gemeente Hoogeveen (monument); raadzaal
• gemeente Montferland (monument, klooster); gemeente loket, ontvangsthal, raadzaal
• gemeente Doesburg (monument); bestuursvleugel, raadzaal en hal
• gemeente Westervoort; bestuursvleugel

Reacties van klanten

 

Gemeente Arnhem

Marie-José is een mooie vrouw om mee te werken. Zij heeft enorm veel ideeën en werkt met hart en ziel aan haar projecten. Hierdoor gaat het concept wat zij maakt daadwerkelijk leven. Werken met haar is een enorme boost aan creativiteit en enthousiasme.
Arnhem is straks 3 prachtige trouwzalen rijker.

Cindy Frieswijk

Gemeente Simpelveld raadzaal

Een nieuwe raadzaal inrichten is zo gebeurd. Je koopt een paar stoelen en tafels en je bent klaar. Althans dat was in eerste instantie de mening van de gemeenteraad van de gemeente Simpelveld.
Nu vond ik dat wel erg kort door de bocht. Ik heb met enkele andere collega’s aan het college van burgemeester en wethouders, een voorstel gedaan om niet alleen het meubilair te vervangen, maar ook te kijken hoe een stoffige en grijze raadzaal kan worden omgetoverd tot een multifunctionele ruimte. Gelukkig stemde men hierin toe.
Het moge duidelijk zijn dat hiervoor een specialist nodig is.

De keus om deze opdracht aan Concepts en Images te verstrekken blijkt achteraf een schot in de roos. Na enkele gesprekken waarin voorkeuren, wensen, details en het beschikbare budget duidelijk worden, presenteerde Concepts en Images het plan van inrichting.
Medewerkers, raadsleden, inclusief burgemeester en wethouder waren onder de indruk van het voorstel. Immers van muisgrijs naar een diepe warmrode kleur is toch wel een hele omslag.
Na goedkeuring van het inrichtingsplan volgen er gesprekken waarin uitvoering en begeleiding de boventoon zijn.
Voor de complete nieuwe inrichting van de raadzaal inclusief vloerbedekking, wandkast e.d. is 1 week beschikbaar.
Concepts en Images heeft alles tot in de puntjes uitgevoerd. Ik heb zelden met een ondernemer op een dermate transpante wijze samen gewerkt aan een project.
Ik kan Concepts en Images dan ook alleen maar aanprijzen en zal daar waar nodig en mogelijk ook weer een beroep op hun doen.
Marie-José en Jan bedankt voor de prettige, persoonlijke en proffesionele samenwerking.

Ruud Cransveld

Contact

+31 (0)26 361 27 17
+31 (0)6 5353 96 17
+31 (0)6 2180 11 37
info@co-im.nl

Locatie

Concepts & Images
Brouwerslaan 1a
6931 AC Westervoort